to białko nigdy nie ma szansy zdobycia dużej popularności... a to z prostej przyczyny: ponad 90% światowej produkcji mleka przypada na mleko krowie...reszta a wiec kozie i z tego co pamiętam owcze i jakieś tam jeszcze to razem tylko niecałe 10%... a jeśli materiału jest mało to produkcja też będzie niewielka a i cena produktu finalnego musi być [...]
optimum numero uno zbieram sie do kupna tego bialka pol roku czy nawet rok ale za bardzo ekspensiw jeszcze 60€ za 2kg to imo duzo za duzo o gustach sie nie dyskutuje ale jesli chodzi o bialko - jak z reszta cala dieta! ma byc przyjemnoscia meczyc sie moge na treningu czy pic chooyowe bcaa ale gdy przychodzi do bilka mam wziasc zimne [...]
[...] żeń-szeń-a+3g DAA+1c-PEA.+erase I. bcaa 5g II. 20min przed treningiem. 5g bcaa+1caps OxyElitePro+Shock therapy III. pizza IV. 5g bcaa V. schabowe+ziemniory+warzywa *VI. białko w prochu+oliva+mleko *Przed snem: 10g BCAA+Aspargin+erase TRENING: Bic+Tric+Nogi Uginanie stojac z hantlami naprzemian Modlitewnik sztanga. Tric Prostowanie ramion na [...]
[...] 1caps OxyElitePro+shock therapy IV. 2 czizburgery z mac szita V. przeprowadzka kumpla, sporo jezdzenia noszenia gratów=brak czasu na szame.po wszystkim 15g bcaa VI. białko w prochu+oliva+mleko Przed snem: 10g BCAA+Aspargin+erase TRENING: Cycki Ławka skos dodatni sztanga Sztanga na płaskiej Ławka skos ujemny sztanga Brzuch+Prostowniki [...]
[...] DT DIETA & SUPLEMENTACJA: Po przebudzeniu: 10 g BCAA+1caps żeń-szeń-a+3g DAA+1c-PEA.1c-erase I. cziken +warzywa II.cziken +warzywa III. cziken+makaron+warzywa IV. białko w prochu+oliva+mleko V. ziemniaczki+schab+ warzywa VI. , ziemniaczki+schab+ warzywa Przed snem: 10g BCAA+Aspargin+1c-erase TRENING: Cycki Wycisk na skosie dodatnim [...]
pasteryzacja-ogrzewanie produktu w pasteryzatorach w temperaturze nie przekraczającej 100 oC. Zadaniem pasteryzacji jest osiągnięcie możliwie największego stopnia wyjałowienia towaru, przy jednoczesnym zachowaniu podstawowych cech towaru „świeżego”: -pasteryzacja długotrwała, czyli niska, temperatura od 60 oC do 72 oC. [...]
[...] mi wtedy apetyt ( i wolę pić nić gryźć ) - myślę, że to będzie podstawą moich misek: ( przynajmniej na śniadanie i kolację ) surowe jaja, mleko + woda + kostki lodu, białko, twaróg półtłusty, trochę kremówki, aromat waniliowy do ciasta, trochę kawy ( lub gorzkiego kakao ) + wariacje w postaci np wiórków kokosowych (tworzą na wierzchu taki [...]
[...] zaobserwowałem negatywnych skutków. Mleko przestało mi smakować... Waga 87 I Śniadanie - przed posiłkiem jakieś 20-30 minut 2 kapsy dyma burn jajo całe 80 g białko 8,5 g tł 6,7 g ww 1 g 120 kal białko jajka 100 g białko 11 g tł 0,2 g ww 1 g 50 kal twaróg 100 g białko 20 g tł 2 g ww [...]
Masz rację. Jeszcze w październiku jadłem około 4000kcal dziennie przerwa była dosyć długa to fakt lecz dzisiaj już nie było wizyty w ubikacji w szkole ;) Czyli powoli się stabilizuje. W dniu dzisiejszym było smacznie i znacznie wydajniej niż wczoraj. Polecam ten model obiadu - wartościowy i smakowity. Jutro dzień bez treningu. Obniżyłem ilość [...]
Cholera! Zapomnaiłem wczoraj wkleić diety, tyle roboty było.. Dieta: 8;40 białko 30g + platki + mleko 11:40 migdal 50g 14;20 chleb pelne ok 70g + kurak ze 160g TRENING B10 17;30 bialko i gruszka 18:00 chleb 30g + 220g ryby, dalem chleb dla lekkiej odmiany bo nie mialem makaronu ani ryzu 21:00 ryba 200g + warzywa Dzień ciężki, dużo roboty w szkole [...]
Dieta: 9;40- białko 30g + platki + mleko - te kokosowe jest tragiczne ale stram się je teraz wybębnić żeby potem się nie męczyć :P 13:00 migdały 60g 15:00 mieso kurak 200g + ogórki 18:00 jajecznica3 jaja+cebula+ troche szynki 21:30 twaróg 230g Dzień bez treningu. Jeśli chodzi o te bialko to czuć ewidentnie sztuczny smak, o wiele lepsze choco albo [...]
Dieta: 9:40 bialko 30g+ płatki + mleko 11:40 migdały 50g 14:30 chleb pelneziarno + kurczak 150g 17:20 bialko 40g + mandarykna + mieso mielone i sos pomidorowy 18:45 mieso ze schabu pieczone 200g + ogórki 21:30 dwa jajka Trening A10. No więc, na siłce spoko, czuje że już nie męczę się tak mocno jak na początku, powoli zaczynam dodawać kg na [...]